Možda već crtate ali se mučite s crtežom i nikako Vam ne ispada onako kako zamišljate? 

Ili ste možda nekad davno crtali i uživali u tome ali ne znate gdje bi sada počeli?

Možda se spremate za studiranje modnog dizajna  (ili ste već upisali) i voljeli bi znati kako zanimljivo i upečatljivo prikazati vaše ideje?

Ako se prepoznajete u ovim rečenicama, ovo je radionica za vas!

U kratkom vremenu i maloj grupi imate priliku proći osnove konstrukcije glave, figure i kreativne ilustracije. Naučit ćete o crtanju, o modi, o kreativnosti i o sebi!

Najbitnije, naučit ćete kako riješiti baš vaš specifičan problem u crtanju ( svi smo drugačiji i svi zapnemo na drugom mjestu! ;-)) dok se u isto vrijeme opuštate i družite.

Radionica se održava u Zagrebu. 

Za puni plan i program ili ako imate neka dodatna pitanja,  javite se na mail maya@mayabeus.com

Iskustva polaznica

Matea

Radionica mi je potpuno otvorila oči! Naučila sam mnogo, ne samo o modnom ilustriranju, ali i o sebi kao umjetnici. U kratkom vremenu uspijela sam ispraviti neke od čestih pogrešaka koje su se nalazile u mojim ilustracijama. Jako mi je drago što sam bila na radionici jer je atmosfera bila vesela i poticali smo jedni druge.

Igrajna 

Meni je osobno bilo baš super super!  Naravno da je drugi dan s bojama i odjećom zabavniji ali apsolutno kužim da je prvi , tehnički dio apsolutno neophodan. Iskreno sam bila fascinirana koliko si nam uspjela "laički " i jednostavno objasniti nešto tako brzo sto uopće nije lagano. Isto tako mislila sam da će mi biti bed što možda drugi crtaju bolje od mene ali je energija bila lijepa i curke su sve bile skroz super.

Sandra

Radionica mi je bila jako zanimljiva i edukativna jer nam je Maja na poseban, zanimljiv i jednostavan nacin objasnila temelje slikanja sa prakticnim crtanjem naucenog. 

Kao totalni amater vrlo sam zadovoljna naucenim i preporucila bi svima tko ima zelje i malo talenta za umjetnost.

Atmosfera je bila vrlo ugodna i ostale cure su bile posebne i zanimljive svaka na svoj nacin.

Kristinka

Radionica je bila opuštena, a atmosfera vrlo ugodna. Sistem rada mi je odgovarao, a vrijeme jednostavno preletilo :).

Na kraju radionice u nedjelju sam osvjestila koliko malo znam i da je edukacija 'tek početak'. Još sam pod dojmovima, ali ova je radionica odličan temelj za sve koje zanima pravilno crtanje figure, korak po korak. Vježbanjem navedenog možemo usavršiti svoje talente i sposobnosti za prava mala remek djela :).

Maja je vrlo pristupačna, te je sa svakim polaznikom prošla faze kad bismo 'zapeli'.

Using Format